Märken på markiser

När det gäller märken och markiser, finns det lite att välja mellan. Det är till och med så att det finns några olika tillverkare av markiser i Sverige.

Terrassmarkis ger skugga på uteplatsKvalitetsmärken på markiser

När det gäller märken som håller god kvalitet, rör det sig främst om svenska märken. Dessa markiser tillverkas med svenskt klimat i fokus, vilket innebär att de exempelvis tål hög luftfuktighet och svenska vintrar. Många av dem är framtagna med oerhört noggranna metoder och är markiser att lita på.

Följande märken håller hög kvalitet:

Riviera Markiser

Riviera har tillverkat markiser i över 20 år. De tillverkar markiser av mycket hög kvalitet, med genomgående högkvalitativa matrial. Riviera har både svensk arkitektur och svenskt klimat som utgångspunkt för sina markiser. Markiserna tillverkas i Partille utanför Göteborg. En markis från Riviera är ett tryggt val och du vet att du får en tålig markis.

Hestra Markiser

Märket Hestra markis har istället sin tillverkning i Småland. Det är ett familjeägt företag, men lång erfarenhet av markiser, som nyligen även har breddat sitt fokus och även börjat med invändiga solskydd.

Nordic Light Markiser

Nordic Light ingår i Hunter Douglas Scandinavia AB som arbetar just med solskydd för utomhus- och inomhusbruk. Även Nordic Light har svenskt klimat och svensk design i fokus.

Billiga märken

När det gäller markiser så finns det en hel del billiga märken. Framför allt är det många som hittar markiser på olika byggvaruaffärer. Tyvärr, är det också så att den kvalitet man får för sina pengar, motsvarar också det man har betalt. Om du köper en billig markis, kan du räkna med att den inte håller lika bra och länge.

Många upplever problem med färg och konstruktion, när de har köpt en billig markis. Konstruktionen rostar eller blåser sönder. Tyget förlorar färgen och slokar. Vår rekommendation är att du satsar på svensk kvalitet!

Välkommen

Välkommen! Hos oss på Alla Markiser kan du tillgodogöra dig allt du behöver veta inför köpet av din markis. 

Alla markismodeller

Terrassmarkis

Fönstermarkis

Pergola

Korgmarkis

Nyhetsbrev

Är du nyfiken på och vill lära dig mer om markiser? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev! 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)